Project X

Ik heb mij verbaasd over het gebrek aan regie in de groepsdynamiek van het Facebook-drama dat eind september plaatsvond in Haren. Gemeente, politie en de media hebben de avond in spanning afgewacht, geromantiseerd, maar bleven in gebreke zonder het publieksevenement te sturen. Ik legde de volgende stelling op LinkedIn voor aan de online-groep van Community Managers NL, mensen die gewend zijn om grote online-groepen mensen te organiseren. Hoe had een community manager online kunnen ingrijpen om een Project X in Haren te voorkomen? Lees meer…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s