Open je ogen. Daar staat jouw community. Start jouw cult vandaag nog! Hoe zet je jouw handtekening niet alleen in het theater, maar ook op het internet? Hoe verbind je mensen? In vogelvlucht behandelt community management expert Elien van Riet het bouwen van een on- en offline community. Een handig en laagdrempelig doe-het-zelf-pakket om je ook buiten het theater zichtbaar te maken. Op zondag 23 juni om 13.00u in het Compagnietheater, gratis toegang.

Het ITs Festival Amsterdam is een jaarlijks, negendaags festival op diverse Amsterdamse locaties waar afstuderende theatermakers, acteurs, choreografen en dansers zich aan het eind van hun opleiding voor het eerst presenteren aan elkaar en aan een publiek van theaterliefhebbers en vakgenoten. ITs presenteert werk van binnen- en buitenlandse opleidingen. Lees meer…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s