76421-1500-1000Dient er een vraag over het bouwen of ontwikkelen van communities zich aan in je netwerk? Kom maar door! Ik geef samen met Bow Evers een nieuwe training Community Management bij Mediamatic op 6 december 2013. We gaan met deze training de diepte in door terug te gaan naar de basis: we maken een low-tech social network.

Met behulp van karton, stiften, een polaroidcamera en een flinke dosis kennis ontwikkelen we een gemeenschapszin die dieper gaat dan een opeenstapeling van tips & tricks.

Door deze dag mee te maken en te voelen wat het is om onderdeel van een gemeenschap te zijn kom je er achter ‘what it takes’ om een community te managen en te leiden. Na deze training weten deelnemers waarom mensen onderdeel willen zijn van een community en wat de meerwaarde hiervan is. Antwoorden worden gegeven op hoe je een community strategisch opzet met een duidelijk doel en hoe je dit samen met de betrokken partijen verder uitbouwt.

Wanneer je social media goed beheerst kun je de communicatie met je community professionaliseren. Het beheren, vergroten en verdiepen van een community is de taak van de community manager, een nieuwe spil in veel organisaties. Met deze training willen we (aanstaande) community managers, communicatiemedewerkers, projectleiders, maatschappelijk werkers en webredacteuren verder op weg helpen. Noodzakelijke voorkennis: deelnemers zijn bekend met social media.

Deelname aan deze training kost €500,- exclusief BTW voor bedrijven. We geven 30% cultuurkorting aan alle overige deelnemers (ZZP’ers, studenten en medewerkers van culturele instellingen, etc). Voor hen is de prijs €350,- excl. BTW. Klik hier voor meer informatie en kaarten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s