129808-615-346In het kader van coöperatieve gebiedsontwikkeling realiseren De Zwijger en stichting NDSM-werf een reeks van 3 avonden in Pakhuis De Zwijger met als doel om samen te werken aan de toekomstvisie 2014-2025 Werk aan de Werf: laboratorium NDSM-werf. We gaan in drie stappen over tot professionalisering van coöperatieve gebiedsontwikkeling. Stap 1: Verantwoordelijkheid. Klik hier voor het programma en meld je aan.

Voor de avond leid ik de NDSM-casus waarin ik het publiek mee neem naar de NDSM-werf in 2025. Aan de hand van de negen punten van de Werk aan de Werf publicatie van stichting NDSM-werf gaan we aan de slag met de zaal. Aan verschillende tafels zitten 6 verschillende gebruikers van de werf 2025: ondernemer, kunstenaar, ambtenaar, bewoner, ontwikkelaar, bezoeker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s